BENVIGUTS AL BLOG DE LA CLASSE DE LES FADES I ELS MAGS.

AQUEST BLOG VOL SER UNA EINA DE COMUNICACIÓ I INTERCANVI D'EXPERIÈNCIES DE TOTS EL QUE EL FORMAM (PARES, ALUMNES, MESTRES ETC).

ESPER QUE US AGRADI I QUE FORMEU AVIAT PART D'ELL.





martes, 9 de noviembre de 2010

QUÈ ÉS EL JClic?

QUÈ ÉS EL JClic?

JCclic és un entorn de creació, realització i avaluació d'activitats educatives multimèdia desenvolupat en una plataforma Java.

Ofereix un conjunt d'aplicacions informàtiques que serveixen per realitzar diversos tipus d'activitats d'ensenyament-aprenentatge: trencaclosques, associacions, exercicis de text...

Normalment, les activitats es presenten empaquetades en projectes. Un projecte està format per un conjunt d'activitats i una o més seqüències, que indiquen l'ordre en el qual s'han de mostrar.

Cal comentar que tots aquests projectes han estat creats per educadors i educadores de diversos països i comunitats, que han volgut compartir solidàriament el seu treball.

La pàgina web principal d'activitats ofereix un buscador amb els criteris següents: àrea, idioma, nivell, títol, autor/a i descripció. L'usuari per cercar l'activitat ha d'introduir com a mínim un dels criteris esmentats anteriorment. Els resultats s'ordenen inicialment per data de publicació.

Tant si us interessa aquest recurs per utilitzar-lo com per crear-ne un projecte podeu accedir des d'aquest enllaç: http://clic.xtec.cat/es/jclic/

No hay comentarios:

Publicar un comentario