BENVIGUTS AL BLOG DE LA CLASSE DE LES FADES I ELS MAGS.

AQUEST BLOG VOL SER UNA EINA DE COMUNICACIÓ I INTERCANVI D'EXPERIÈNCIES DE TOTS EL QUE EL FORMAM (PARES, ALUMNES, MESTRES ETC).

ESPER QUE US AGRADI I QUE FORMEU AVIAT PART D'ELL.





martes, 9 de noviembre de 2010

EXPLORA FORMES: CONSTRUCCIONS

Us presento un conjunt d'activitats adreçades a infants de 3 a 6 anys, que ens ajuden a reconèixer diverses formes geomètriques, a més d'altres formes naturals i artificials. Mitjançant les diverses propostes de joc del programa es promou el gaudir amb les activitats lúdiques, pròpies de l'etapa d'educació infantil. 
Amb la seva actitud curiosa, els infants observen i exploren i, interactuant amb el programa, aprenen a identificar les formes geomètriques. 

Els infants interactuen lliurement amb les propostes de joc. D'aquesta manera, poden experimentar i ser creatius utilitzant mitjans tecnològics, amb la qual cosa enriqueixen i diversifiquen i les seves possibilitats expressives en la construcció de figures amb diferents formes. Al mateix temps que exploren i juguen, els infants han de posar en pràctica diferents usos del ratolí i han de saber navegar per les diverses opcions del programa. D'aquesta manera, Explora formes esdevé un recurs divertit i motivador per aproximar als més petits a l'ús de l'ordinador. 

Esper que us agradi. AQUÍ teniu l'enllaç!

No hay comentarios:

Publicar un comentario